Vi bruker cookies for bla. å gi bedre brukeropplevelse og service. Les mer

Inspirasjon, Rub-ons og frostet glass

Postet av jonhc 28/10/2015 0 Kommentarer

Frosteffekt på glass

 

Frostet glass og rubons gir en lekker effekt. Har du som mange av oss samlet på gamle syltetøyglass eller andre glass kan du enkelt lagre lekre snølykter o.a  Det er et par ting som er viktig for at resultatet skal bli som ønsket. Vi beskriver prosessen her slik at du enklere kommer frem til et godt resultat. Spraylakk frosteffekt

 


 

Før du begynner å spraye er det veldig viktig at glasset fettfri. Vask det med enten rødsprit, aceton eller litt salmiakkvann. La det tørke godt før du begynner å spraye på lakken.

Lakken skal ristes godt, 2-3 minutter. Rist lenger enn det du syntes er nok :) Dette er fordi at mye av det matte i lakken kan ligge i bunnen på sprayflasken og lakken vil da ikke gi den matte/frostete effekten.

Når du sprayer på, ha god avstand omkring 30 cm . Legg på jevnt rundt hele glasset, ikke legg på for mye. Legg heller på flere lag. Dersom du ønsker en enda forsterket effekt kan du gjerne også spraye inn i selve glasset. Husk ikke spray for nære glasset. Når glasset er tørt er det bare å ta frem Rub-on å begynne å dekorere. Lykke til !

 

- Du finner produktene lenger ned på siden under fanen relaterte produkter -

 


 

Fastpris frakt kr. 49,-

Kun vår lave fraktpris på de fleste varer.

Priser med Mva. og ingen gebyr

Alle priser er oppgitt med mva. og ingen ekstra kostnader. Helt enkelt og greit.

Varer på lager og Kort leveringstid

Vi sender alle ukedager innen 24 timer, men ordre vi mottar før kl. 11.00, blir forsøkt sendt samme dag.