Vi bruker cookies for bla. å gi bedre brukeropplevelse og service. Les mer

Om Decoupagelakk

Postet av homedeco 13/10/2015 0 Kommentarer

 

Decoupagelakk er en fellesbetegnelse for lakk benyttet til decoupagearbeider som avsluttende og beskyttende lag. Lakk er en av de delene innen decoupage som tradisjonelt har vært den viktigste. Målet var å legge på så mange lag med lakk at alt av kanter på papir som ble limet på en overflate forsvant og dermed ble en helt jevn og glatt overflate. Jo tykkere papir, jo flere lag med lakk før papirkanten forsvant. Kvaliteten i dag på kombinerte lim/lakk produkter er i dag så god at vi har valgt å gå helt over til et kombinert lim/lakk produkt ofte kun kalt decoupagelakk. De mest vanlige lakktypene er blank og matt. 

 


 

 

decoupagelakk-matt

Decoupagelakk matt og blank

 

Vi benytter dette lim/lakk produktet som både lim og lakk etter at vi testet dette på flere av våre papirtyper og på servietter. Som avsluttende lakk fungerer det utmerket og dekker de aller fleste jobber. Dette blir også et rimligere alternativ enn om du både skal ha et lim og en lakk i tillegg. Vi velger ofte en av våre akryllakker i tillegg på toppen, det anbefales å prøve dersom du ikke får helt får den glansen du ønsker med lim/lakk produktet.

Volum: 100 ml og 250 ml.

 

 

 


 

decoupagelakk-wash-it

Lakk/finish.  Matt, blank og vannfast 

 

 Lakk/finish serie som består av rene akrylakker.Til beskyttelse av dekorerte eller malte overflater. Overlaten på både matt og blank lakk blir motstansdyktig mot fukt, men den vannfaste og værbestandige typen tåler moderat oppvask og anbefales dersom produkter skal være ute. Anbefales til beskyttelse og toppstrøk når du ønsker å fremheve glans og beskyttelse.

Volum: 100 ml

 

 


 

spraylakk-ghiant

Spraylakk, akrylbasert.

 

Spraylakk, akrylbasert. En flott lakk til både hobby og profesjonelt bruk. Brukes som avsluttende og beskyttende lag på ulike dekorerte overflater. Slitesterk lakk som sitter på alle støvfrie og fettfrie overflater. Sprayen tørker permanent på 30 min og er støvtørr etter 10 min. Lakken er lukksvak og kan benyttes inne. Rist godt før bruk.

Volum: sprayflaske med 150 ml. Glans: matt, sateng og blank.

 


 

 

 

Nøkkelord: Decoupagelakk

Fastpris frakt kr. 49,-

Kun vår lave fraktpris på de fleste varer.

Priser med Mva. og ingen gebyr

Alle priser er oppgitt med mva. og ingen ekstra kostnader. Helt enkelt og greit.

Varer på lager og Kort leveringstid

Vi sender alle ukedager innen 24 timer, men ordre vi mottar før kl. 11.00, blir forsøkt sendt samme dag.