Vi bruker cookies for bla. å gi bedre brukeropplevelse og service. Les mer

Om Decoupagelim

Postet av homedeco 13/10/2015 0 Kommentarer

Decoupagelim/lakk er spesielt utviklet for å lime papir og detaljer på forskjellige materialer. Det finnes mange forskjellige typer lim, alle med forskjellige egenskaper. Vi benytter nå i hovedsak en et godt kombinert lim lakk produkt til alle typer av decoupagearbeider. Les mer under for å se våre anbefalinger og en mer utfyllende beskrivelse av typer lim vi fører.

 


 

 

decoupagelim-klassisk

Decoupagelakk/lim - Blank og Matt

 

Decoupagelim og lakk i et og samme produkt. Benyttes til både tynne og tykkere decoupagepapir og servietter. Desto tynnere papir jo lettere er det å lime opp hvis du tynner ut limet med litt vann. Det er som regel ikke mye som skal til før du opplever at limet blir vesentlig tynnere. Legg gjerne et et par strøk ekstra når overflaten begynner å kjennes tørr.

Volum: 100 ml og 250 ml  

 


 

decoupagelim-til-lys

Decoupagelim til lys

 

Lim til lys kan benyttes sammen med servietter og decoupagepapir. Særlig rispapir egner seg godt til ålime opp på lys, men limet egner seg like godt til tradisjonell liming av servietter og andre tynne papir.

 


 

 

decoupagelim-tekstil

Decoupagelim til tekstil.

 

Decoupagelim til tekstil er et vannbasert klart lim for decoupage teknikk på tekstil. Limet er velegnet med rispapir, rispapir serviett og vanlig serviett. Den spesielle formelen sikrer enkel påføring og minimerer rynker på servietten og papiret. Påfør limet på et rent og tørt tekstil, plasser motivet og påfør et lag med lim jevnt på toppen. Stryk på baksiden av motivet for å fiksere limet.

Volum: 100 ml

 


 

 

spraylim-sjablong

Spraylim til sjablonger


Spraylim for midlertidig montering av sjablonger, plakater, foto o.l. Gjør jobben med å holde sjablongen på plass til en lett prosess.

Bruksanvisning:
1. Spray sjablongen med sjablonglim på 15 - 20 cm avstand og la den fordampe i noen sekunder.
2. Legg sjablongen i ønsket posisjon og trykk godt. 
3. Påfør maling, struktur pasta o.l.
4. Fjern sjablongen umiddelbart og vask den i kaldt vann.
Merk! Limet er løsemiddelbasert og vaskes ikke bort med vann fra sjablongen, men sjablongen kan brukes om igjen ved å spaye limet før bruk.
Tips! Etter bruk av sjablongen, vask den i kaldt vann, tørk av og legg på f.eks. matpapir eller plastlomme til oppbevaring.

 

 

 

Nøkkelord: Decoupagelim

Fastpris frakt kr. 49,-

Kun vår lave fraktpris på de fleste varer.

Priser med Mva. og ingen gebyr

Alle priser er oppgitt med mva. og ingen ekstra kostnader. Helt enkelt og greit.

Varer på lager og Kort leveringstid

Vi sender alle ukedager innen 24 timer, men ordre vi mottar før kl. 11.00, blir forsøkt sendt samme dag.