Vi bruker cookies for bla. å gi bedre brukeropplevelse og service. Les mer

Informasjonskapsler og personvern

Bruk av informasjonskapsler og personvernerklæring for HOME DECO DA Org nr : 996689301 


Kontaktinformasjon og mer om Home Deco finner du her: Kontakt og mer info.


DINE DATA OG DIN TRYGGHET


Det er viktig at du føler deg trygg når du handler hos homedeco.no, derfor informerer vi deg om at vi følger reglene i Lov om behandling av personopplysninger og hvordan vi håndterer informasjon som bla. blir gitt ved kjøp og registrering for nyhetsbrev.


Alle personopplysninger som du legger inn, vil ved henvendelse, utleveres og makuleres i samsvar med Lov om behandling av personopplysninger (personopplysningsloven) og EUs personvernforordning (GDPR: General Data Protection Regulation). 


Lov om behandling av personopplysninger:  https://lovdata.no/dokument/NL/lov/2000-04-14-31


I Home Deco samler vi ikke inn personopplysninger utover IP-adresse og besøkshistorikk med mindre du handler i nettbutikken eller ved å oppgi din e-post for å melde deg på våre nyhetsbrev. Vi har ikke gjort noen endringer i forhold til hvilke opplysninger vi samler inn om våre brukere, og behandler som før et minimum av personopplysninger.


For at du skal handle trygt på våre sider kan du alltid be om å motta all informasjon som du har registrert hos oss. Du kan også be oss om at all personlig informasjon du har lagt inn når du oppretter kundekonto eller nyhetsbrev slettes dersom du ønsker det. 


OPPLYSNINGER DU GIR OSS I FORBINDELSE MED KJØP


Når du handler hos oss, ber vi deg oppgi navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse og eventuell alternativ leveringsadresse. Vi oppbevarer disse opplysningene sikkert og trygt bak brannmurer på våre servere. Opplysningene er kun tilgjengelige for betrodde medarbeidere hos Home Deco. Vi bruker dine personlige opplysninger kun i forbindelse med opprettelse og ekspedisjon av dine bestillinger, samt for å hjelpe deg med dine henvendelser. Som registrert har du alltid mulighet for innsikt, og du kan gjøre innsigelse mot en registrering i henhold til reglene i Lov om behandling av personopplysninger.


Vi bruker e-postadressen din kun som ledd i gjennomføringen av din bestilling. Hvis du ønsker å motta vårt nyhetsbrev, krever det en egen godkjennelse fra deg. Vi bruker ikke ditt telefonnummer til å kontakte deg i salgsøyemed. Du blir kun kontaktet på telefon hvis det er problemer med bestillingen din og eller for å få beskjed om levering.


Home Deco vil verken overdra, selge eller gjøre dine personopplysninger tilgjengelige for tredjepart, inkludert andre virksomheter.


Hvis du ikke lenger ønsker å få tilsendt nyhetsbrevene kan du klikke på “slett meg fra listen” lenken i selve nyhetsbrevet eller sende en e-post med din e-postadresse om at du ønsker at vi sletter all informasjon vi har om deg. Dersom du opplever at vi ikke etterkommer din henvendelse kan du sende klage til en tilsynsmyndighet (f.eks Datatilsynet)


BETALINGSOPPLYSNINGER


Kredittkortopplysninger blir ikke lagret i våre systemer, men hos NETS som håndterer kredittkort og Vipps betalinger. For betalinger via PayPal lagres det hvilken epostadresse tilknyttet PayPal-kontoen som betalte. For betalinger via faktura lagres ingen kredittopplysning hos oss. Svea Finans håndterer all informasjon vedrørende utsendte fakturaer.


VI BENYTTER INFORMASJONSKAPSLER (COOKIES)


Hva er informasjonskapsler (cookies)?


Informasjonskapsler er små tekstfiler som legges på datamaskinen eller enheten din når du besøker nettstedet vårt. Formålet med informasjonskapsler er for at det skal være effektivt å besøke, handle og for å forbedre brukervennligheten til nettstedet. Vi bruker informasjonskapsler til å huske påloggingsinformasjonen din, identifisere deg når du logger på nettstedet vårt. Huske produkter du har lagt i handlekurven din når du navigerer til forskjellige sider under en nettleserøkt og går til betalingssiden eller avslutter nettleserøkten før du fullfører kjøpet. Videre husker nettleserpreferansene dine, f.eks. foretrukket språk, tekststørrelse, sideoppsett eller fargepreferanser. Dette gjør at du kan navigere raskere og enklere på nettstedet vårt. Videre benyttes informasjonskapsler til å samle analytisk informasjon som å telle antall besøkende til nettstedet vårt og hvilke sider av nettstedet som besøkes. Vi bruker denne informasjonen til markedsføring og planlegging og forstå om besøkende tilpasser seg endringer vi foretar på nettstedene. Informasjonskapsler hjelper oss å samle informasjon, men vi lagrer ikke informasjon som identifiserer deg som person i informasjonskapseldataene våre. Vi bruker bare en unik økt-ID som hjelper oss med å hente en nyttig brukerprofil og preferanser til neste gang du besøker nettstedet vårt.


ADMINISTRERE INFORMASJONSKAPSLER


Menyen i de fleste nettlesere gir deg alternativer for hvordan du administrerer informasjonskapslene ved å justere eller konfigurere innstillingene for informasjonskapsler. Vanligvis vil nettleseren gi deg alternativet:


    Vise informasjonskapslene


    Tillate informasjonskapsler


    Deaktivere alle eller spesifikke informasjonskapsler


    Deaktivere alle informasjonskapsler når du lukker nettleseren


    Blokkere informasjonskapsler


    Motta varslinger når du mottar en informasjonskapsel


Vær oppmerksom på at dersom du bruker nettleserinnstillingene til å blokkere informasjonskapslene våre vil du kanskje ikke få tilgang til enkelte deler av nettstedene, f.eks. kan ikke tjenester som handlekurver, bestillingsadministrasjon eller personalisering tilbys. I tillegg kan nettleseropplevelsen bli påvirket. Hvis du stiller inn nettleseralternativet til å slette alle informasjonskapsler, vil nettleserpreferansene bli slettet når du lukker nettleseren.


Det blir utstedt informasjonskapsler så snart du besøker et av våre nettsteder, med mindre du har justert nettleserinnstillingene til å avvise informasjonskapsler.


NÅR DU OPPRETTER EN KONTO PÅ HOMEDECO.NO


Når du registrerer deg på homedeco.no og oppretter konto, får du tilgang til spesielle tjenester som vi tilbyr. Du kan logge inn og se dine tidligere kjøp, oppdatere din personlige informasjon som: 


E-postadresse, Navn, Adresse, Telefonnummer og om du ønsker å motta nyhetsbrev eller ikke. 


All data vil bli behandlet som fortrolige opplysninger og vil bli brukt til å opprette en personlig konto på homedeco.no. Ved å registrere en konto må du akseptere behandlingen av dine personlige data.


Personopplysningene ligger hos Home Deco frem til du gir oss beskjed om at vi sletter kontoen din.


EVENTUELLE ENDRINGER I PERSONVÆRNERKLÆRINGEN


Du aksepterer at vi forbeholder oss retten til å gjøre endringer i Personvernerklæringen. Hvis vi gjør viktige endringer i personvernerklæringen kommer vi til å informere deg her, via e-post eller ved hjelp av en notis på vårt nettsted, minst tretti (30) dager før endringene trer i kraft.


 

Hjem  -  Sjablonger  -  Servietter  - Papir  -  Tilbud

 


Fastpris frakt kr. 39,- og 59,-

Vi leverer i Norge med en fast frakt på kr. 59,- inkl. mva. og kun kr. 39,- inkl. mva. hvis du kun har enten sjablonger eller servietter i handlekurven.Våre leveranser skjer med Posten og Bring.

Priser med Mva. og ingen gebyr

Alle våre priser er oppgitt med Mva. og det tilkommer ingen ekstra gebyrer eller annet. Rett frem og enkelt.

Varer på lager og Kort leveringstid

Vi pakker og sender alle ukedager innen 24 timer, men vi forsøker og sende alle ordre som kommer før kl. 11.00 allerede samme dag.