Vi bruker cookies for bla. å gi bedre brukeropplevelse og service. Les mer

Kjøpsbetingelser

Informasjon og betingelser for handel i vår nettbutikk.


LEVERING


Vi benytter Posten sine leveringstjenester. Vi leverer i hele Norge.  Bestillinger før kl. 11.00 vil bli forsøkt sendt samme dag. 


BETALING & KJØP


For å handle i vår nettbutikk må du ha fylt 18 år. Skal du gjennomføre en handel og er under dette må du få en person som er eldre til å stå oppført som kjøper. Når ditt varekjøp er utført får vi melding om din bestilling og betaling. Du vil også motta en bekreftelse fra oss om at ordren er mottatt og under behandling og vi leverer da din bestilling til pakking. Du vil deretter få oppfølgende informasjon om hvor varene befinner seg i vårt system.


Alle priser er i norske kroner og er oppgitt inkl. merverdiavgift. Du kan betale med Visa, Mastercard, Vipps, Paypal og Faktura.


Visa og Master og Vipps:

Vi bruker Netaxept som løsning for betaling med Visa og Master og Vipps. Når du har bekreftet din ordre vil et nytt vindu med valg av betalingskort og Vipps åpnes. Ved betaling med kort trenger du å bekrefte med BankID eller BankID på mobil. Med Vipps legger du inn ditt mobilnummer og bekrefter i app. Home Deco DA er ansvarlig for kredittkorttransaksjoner gjort gjennom denne nettsiden. Kjøpsbeløp blir trukket først når varer er innlevert for sending.


Paypal:

Vi tilbyr også Paypal sine løsninger. Ved siden av kredittkort er Paypal er en av verdens mest benyttede betalingstjenester på nett. Her kan du betale med Paypal konto og kredittkort.


Faktura:

Ved betaling med faktura samarbeider vi med Svea Finans NUF. For å betale med faktura må du angi ditt personnummer eller organisasjonsnummer dersom du bestiller for et firma, det vil da bli gjort en kredittsjekk. Forutsetningen for å betale med faktura er blant annet at du er folkeregistrert i Norge og over 18 år. Du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger. Samtlige faktura er overdratt til Svea Finans NUF sin eiendom, og befriende betaling skal kun skje til Svea Finans NUF. Fakturaens betalingsvilkår er 14 dager.  Ved for sen betaling vil det påløpe purregebyr og forsinkelsesrenter. Ved uteblivelse av betaling vil fakturaen bli overdratt til inkasso.


KANSELERE ORDRE


For at du skal kunne kansellere din ordre må dette skje før varen er innlevert for forsendelse. Skal du kansellere din ordre må vi motta beskjed pr. tlf. eller en e-post med informasjon om ordrenummer og opplysninger om innhold før pakken er innlevert for sending. Ordre som er betalt og som blir kansellert vil få returnert innbetalt beløp innen 48 t. 


ANGRERETT


Skulle du angre på kjøpet har du rett til å returnere varene innen 14 dager uten å begrunne årsak. Du må først sende oss en melding med vedlagt angrerettskjema som fulgte med i leveringen eller via angrerettskjemaet som du finner her. (Last ned skjema for utfylling) Varen som returneres skal være i den stand den ble mottatt, ubrukt og i samme eller tilsvarende emballasje som varene kom i. Du er selv ansvarlig for returporto/frakt som tilkommer. Når vi har mottatt varene og finner de i rett stand, utbetaler vi beløpet på den måten som avtales. Utbetaling vil skje innen 48 timer etter at returnerte varer ankommer oss.FEIL OG SKADE


Varer som er sendt fra oss er kontrollert og feilfri når de forlater oss. Dersom det underveis har oppstått skader vil vi at det blir gitt beskjed innen 48t. Vi vil også at det blir tatt bilde av forpakningen dersom det er tydelige skader på denne og/eller av innholdet.  Vi erstatter og sender skadede varer innen 48t etter at årsak til skade er avklart. Kast aldri originalemballasjen før du har sett gjennom innhold og funnet dette i orden. Dersom varer blir returnert til oss av Posten pga. overskridelse av hentetid, feil kunde informasjon o.a. vil det bli belastet returfrakt og gebyr. Varer sendt til oss med postoppkrav vil ikke bli hentet. REKLAMASJON


Varer som etter lovgivning gir rett til reklamasjon følger vi med 2 års garanti. Gjelder f.eks. elektriske aparater og verktøy som bør ha en minste levetid på 2 år.OPPBEVARING OG HÅNDTERING AV INFORMASJON.


Informasjonen som du legger inn hos oss blir ikke delt med eller solgt til en tredje part. All data blir oppbevart ifølge norsk lov. Du kan når som helst be om at din kundekonto slettes. 

Hjem      Tips      Tilbud

 


Fastpris frakt kr. 49,-

Kun vår lave fraktpris på de fleste varer.

Priser med Mva. og ingen gebyr

Alle priser er oppgitt med mva. og ingen ekstra kostnader. Helt enkelt og greit.

Varer på lager og Kort leveringstid

Vi sender alle ukedager innen 24 timer, men ordre vi mottar før kl. 11.00, blir forsøkt sendt samme dag.